Trilobo

Što je Trilobo?

Mi smo multimedijski kreativni studio iz Zagreba, specijalizirani za kreiranje gotovo svih oblika medijskog sadržaja. Naši stručnjaci iza sebe imaju mnoštvo godina iskustva u raznim segmentima kreativnog rada – od marketinga, grafičkog dizajna, voiceovera, glazbe, filma, audio produkcije, dizajniranja zvuka, fotografije i raznih kreativnih usluga. Takav background garantira visoku kvalitetu i vrhunske rezultate. Popis usluga koje nudimo možete vidjeti na stranici Usluge.

Surađujemo s brojnim domaćim i stranim kompanijama i naši radovi mogu se vidjeti na naslovnicama web stranica, časopisa, raznim proizvodima, kinima, televizijskom programu – mogu se čuti u radijskom eteru kao reklame, jingleovi, spotovi i dokumentarci, a sve to na globalnoj razini. Neke od radova možete vidjeti na stranici Projekti.

Startupovima nudimo uslugu kompletnog brandinga i klesanja vizualnog identiteta do najsitnijeg detalja, a već renomiranim tvrtkama nudimo suvremen i rafiniran redizajn identiteta, kao najvažniju kariku, tj. prvi susret s klijentom.

Jedni smo od rijetkih koji možemo sve to ponuditi in-house, što smanjuje troškove Vama kao klijentu i uvelike ubrzava cjelokupni proces.

Zato nas kontaktirajte odmah i započnimo suradnju već danas.